Vyšetření zvířat
Psi
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Parvoviróza
Pitva
Vzteklina
Adenovirus (inf. hepatitda / ILT)
Anaplasmóza
Antinukleární protilátky (ANA test)
Aujeszkyho choroba
Babezióza
Více
Kočky
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Vzteklina
Anaplasmóza
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Otrava
Toxoplazmóza
Koronavirus koček (FIP)
Chlamydióza
Více
Skot
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Borelióza
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Neosporóza
Otrava
Toxoplazmóza
Bovinní virová diarrhoea (BVD-MD)
Brucelóza
Více
Ovce, kozy
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Borelióza
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Otrava
Toxoplazmóza
Brucelóza
Březost
Paratuberkulóza
Více
Drůbež
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Otrava
Toxoplazmóza
Aviární influenza
Aviární paramyxovirus 1
Parazitologické vyšetření
Aviární adenovirus 1
Aviární encephalomyelitida
Více
Prasata
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Otrava
Toxoplazmóza
Aujeszkyho choroba
Brucelóza
Klasický mor prasat
Parazitologické vyšetření
Více
Koně
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Borelióza
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Otrava
Toxoplazmóza
Herpesviry koní (EHV-1, EHV-2, EHV-4)
Infekční anémie koní (AIE)
Leptospiróza
Více
Ostatní
Papoušci
Vysoká zvěř
Zajícovci a hlodavci
ZOO ZVÍŘATA
Včely
Ryby
Laboratorní zvířata/FELASA
Raci
Analýzy potravin a krmiv
Potraviny
Maso a masné výrobky
Mléko a mléčné výrobky
Vejce a vaječné výrobky
Med
Botulotoxin
Druhová identifikace
Krmiva
Krmiva pro velká zvířata
Kafilérní produkty
Objemná krmiva
Minerální doplňky
Krmiva pro zvířata v zájmovém chovu
Botulotoxin
Pitné a povrchové vody
Krácený rozbor pitné vody
Šupinový led
Úplný rozbor pitné vody
Napájecí vody
Rozbor teplé vody
Hygiena výrobního procesu
Destruktivní metoda JUT (NK 2073/05)
Stěry z povrchu výrobního zařízení
Kontrola účinnosti desinfekce hal před naskladněním (drůbež)
Nutriční (výživové) hodnoty, Alergeny
Energetická hodnota
Tuky, nasycené, mononenasycené, polynenasycené mastné kyseliny, trans mastné kyseliny, Omega - 3, Omega – 6
Sacharidy, cukry, polyalkoholy
Bílkoviny
Sůl (sodík)
Vláknina
Mikro a makroelementy
Vitamíny
Alergeny
Kontaminanty a rezidua
Pesticidy
Dioxiny, furany, DL – PCB, NDL – PCB
Mykotoxiny
Chemické prvky, těžké kovy
Procesní kontaminanty
Radionuklidy
Antibiotika
Antiparazitika
Antikokcidika
Nesteroidní protizánětlivá léčiva (NSAIDs)
Více
Mikrobiologie
Stanovení Salmonella sp. (průkaz)
Stanovení Listeria monocytogenes (průkaz, stanovení počtu)
Stanovení Campylobacter sp. (průkaz, stanovení počtu)
Stanovení indikátorové mikroflory (CPM, koliformní bakterie, Enterobacteriaceae, Escherichia coli, kvasinky, plísně)
Stanovení STEC, stafylokokové enterotoxiny
Stanovení kulturní mikroflóry (jogurtové kultury, bifidobakterie)
Ostatní mikroorganismy (stafylokoky, klostridia atd.)
Přidané látky, aditiva
Syntetická potravinářská barviva
Fosfáty, tavící sole
Kyseliny, regulátory kyselosti
Konzervanty
Náhradní sladidla
Vitamíny
Látky zvýrazňující chuť (kyselina glutamová, glutaman)
Dusitany, dusičnany
Antioxidanty
Ostatní
Naše laboratoře
Oddělení bakteriologie
Oddělení hygieny potravin a krmiv
Oddělení chemie
Oddělení patologie a parazitologie
Oddělení virologie a sérologie
Oddělení molekulární biologie
Ceníky
Ceník vyšetření podle zvířat
Ceník vyšetření potravin a krmiv
Ceník vyšetření podle laboratoří
Vzorky a svoz
Svoz vzorků
Žádanky a formuláře
Odběrový materiál
O nás
Akreditace
Certifikát registrované laboratoře GMP+B11
Referenční laboratoře
Projekty
Kariéra
Historie SVÚ Praha
Protikorupční opatření
Prodej a pronájem majetku
Veřejné zakázky
Vyšetření zvířat
Psi
Kočky
Skot
Ovce, kozy
Drůbež
Prasata
Koně
Ostatní
Papoušci
Vysoká zvěř
Zajícovci a hlodavci
ZOO ZVÍŘATA
Včely
Ryby
Laboratorní zvířata/FELASA
Raci
Analýzy potravin a krmiv
Potraviny
Krmiva
Pitné a povrchové vody
Hygiena výrobního procesu
Nutriční (výživové) hodnoty, Alergeny
Kontaminanty a rezidua
Mikrobiologie
Přidané látky, aditiva
Naše laboratoře
Oddělení bakteriologie
Oddělení hygieny potravin a krmiv
Oddělení chemie
Oddělení patologie a parazitologie
Oddělení virologie a sérologie
Oddělení molekulární biologie
Ceníky
Ceník vyšetření podle zvířat
Ceník vyšetření potravin a krmiv
Ceník vyšetření podle laboratoří
Vzorky a svoz
Svoz vzorků
Žádanky a formuláře
Odběrový materiál
O nás
Akreditace
Certifikát registrované laboratoře GMP+B11
Referenční laboratoře
Projekty
Kariéra
Historie SVÚ Praha
Protikorupční opatření
Prodej a pronájem majetku
Veřejné zakázky
Kontakty
Kontakty
Kontakty
Vedoucí odborných oddělení
Vedoucí odborných oddělení
Bakteriologie
MVDr. Tomáš Černý
770 118 912
tomas.cerny@svupraha.cz
Chemie
Ing. Jan Rosmus
773 660 227
jan.rosmus@svupraha.cz
Hygiena potravin a krmiv
MVDr. Jan Kučera
723 222 839
jan.kucera@svupraha.cz
Patologie a Parazitologie
MVDr. Lada Hofmannová, Ph.D.
722 772 524
lada.hofmannova@svupraha.cz
Vedoucí oddělení molekulární biologie
RNDr. Alexander Nagy, Ph.D.
770 118 897
alexander.nagy@svupraha.cz
Virologie a sérologie
MVDr. Jitka Horníčková
604 917 488
jitka.hornickova@svupraha.cz
Vedoucí odborných oddělení
Referenční laboratoře