Ostatní mikroorganismy (stafylokoky, klostridia atd.)

Popis

Provádíme analýzy

  Dle metody Legislativa Přibližná doba vyšetení   Cena (kč)
Koagulázopozitivní stafylokoky  

ČSN EN ISO 6888 - 1,2,3

NK (ES) 2073/2005

2 dny bez konfirmace   115
Staphylococcus aureus  

ČSN EN ISO 6888 - 1,2,3

Vyhláška 289/2007 Sb. 2 dny bez konfirmace   115
Bacillus cereus   ČSN ISO 7932 ČSN 56 9609 2 dny bez konfirmace   125
Sulfitredukujiící klostridie   ČSN ISO 15213

NK (ES) 2073/2005

ČSN 56 9609
1 den   125
Clostridium perfringens   ČSN EN ISO 7937

NK (ES) 2073/2005

ČSN 56 9609
1 den při negativním nálezu   125
Pseudomonas aeruginosa   ČSN EN ISO 13720 ČSN 56 9609 2 dny při negativním nálezu   115

Hygiena potravin a krmiv

MVDr. Jan Kučera
723 222 839
jan.kucera@svupraha.cz

Mikrobiologie - maso a masné výrobky

MVDr. Stanislava Herčíková
721 550 036
stanislava.hercikova@svupraha.cz

Mikrobiologie - stěry, JUT, staf. enterotoxiny

MVDr. Ivana Chytilová
770 118 998
ivana.chytilova@svupraha.cz

Mikrobiologie - mléko a mléčné výrobky

Ing. Alena Pokorná
251 031 237
alena.pokorna@svupraha.cz

Časté dotazy

Jaký odběrový materiál mohu použít?

Jako odběrový materiál můžete použít: sterilní sáčky, nože, lžíce, lopatky na sypké materiály, naběračky, láhve.

Jaké množství vzorku je potřebné k vyšetření?

Záleží na formě dodaného vzorku:

Tekutý vzorek 300 ml

Kašovitý vzorek 250 g

Pevný vzorek 300 g

Sušený vzorek 150 g

Koncentrát 150 g

Cookies používáme ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich používáním.
Souhlasím