Stanovení kulturní mikroflóry (jogurtové kultury, bifidobakterie)

Popis

Provádíme analýzy

Dle metody Legislativa Přibližná doba vyšetení   Cena (kč)

Bakterie mléčného kvašení

ČSN ISO 15214 Vyhláška 397/2016 Sb. 3 dny   115
Stanovení charakteristických mikroorg. v jogurtu ČSN ISO 7889 Vyhláška 397/2016 Sb. 3 dny  

2x 115 Kč + 105 Kč

= 335,-
Bifidobacterie ČSN ISO 29981

Vyhláška 397/2016 Sb.

3 dny   220

Hygiena potravin a krmiv

MVDr. Jan Kučera
723 222 839
jan.kucera@svupraha.cz

Mikrobiologie - maso a masné výrobky

MVDr. Stanislava Herčíková
721 550 036
stanislava.hercikova@svupraha.cz

Mikrobiologie - stěry, JUT, staf. enterotoxiny

MVDr. Ivana Chytilová
770 118 998
ivana.chytilova@svupraha.cz

Mikrobiologie - mléko a mléčné výrobky

Ing. Alena Pokorná
251 031 237
alena.pokorna@svupraha.cz

Časté dotazy

Jaký odběrový materiál mohu použít?

Jako odběrový materiál můžete použít: sterilní sáčky, nože, lžíce, lopatky na sypké materiály, naběračky, láhve.

Jaké množství vzorku je potřebné k vyšetření?

Záleží na formě dodaného vzorku:

Tekutý vzorek 300 ml

Kašovitý vzorek 250 g

Pevný vzorek 300 g

Sušený vzorek 150 g

Koncentrát 150 g

Cookies používáme ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich používáním.
Souhlasím