Analýzy potravin a krmiv
Mikrobiologie
Stanovení kulturní mikroflóry (jogurtové kultury, bifidobakterie)
Popis
Provádíme analýzy |
Dle metody | Legislativa | Přibližná doba vyšetení | Cena (kč) | |
Bakterie mléčného kvašení |
ČSN ISO 15214 | Vyhláška 397/2016 Sb. | 3 dny | 115 | |
Stanovení charakteristických mikroorg. v jogurtu | ČSN ISO 7889 | Vyhláška 397/2016 Sb. | 3 dny |
2x 115 Kč + 105 Kč = 335,- |
|
Bifidobacterie | ČSN ISO 29981 |
Vyhláška 397/2016 Sb. |
3 dny | 220 |


Mikrobiologie - stěry, JUT, staf. enterotoxiny
MVDr. Ivana Chytilová
770 118 998 ivana.chytilova@svupraha.cz
Ke stažení
Typ souboru | Název | Velikost | |
---|---|---|---|
Vyšetření - Vzorku - obecný formulář | 0,4 MB | Stáhnout | |
Vyšetření - Vzorku - obecný formulář | 0,1 MB | Stáhnout |
Časté dotazy
Jaký odběrový materiál mohu použít?
Jako odběrový materiál můžete použít: sterilní sáčky, nože, lžíce, lopatky na sypké materiály, naběračky, láhve.
Jaké množství vzorku je potřebné k vyšetření?
Záleží na formě dodaného vzorku:
Tekutý vzorek 300 ml
Kašovitý vzorek 250 g
Pevný vzorek 300 g
Sušený vzorek 150 g
Koncentrát 150 g