Vyšetření zvířat
Psi
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Parvoviróza
Pitva
Vzteklina
Adenovirus (inf. hepatitda / ILT)
Anaplasmóza
Antinukleární protilátky (ANA test)
Aujeszkyho choroba
Babezióza
Více
Kočky
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Vzteklina
Anaplasmóza
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Toxoplazmóza
Koronavirus koček (FIP)
Chlamydióza
Virové infekce koček
Více
Skot
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Neosporóza
Toxoplazmóza
Bovinní virová diarrhoea (BVD-MD)
Brucelóza
Březost
Infekční bovinní rinotracheitida (IBR)
Více
Ovce, kozy
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Toxoplazmóza
Brucelóza
Březost
Paratuberkulóza
Anaplasma phagocytophilum
Bluetongue - Katarální horečka ovcí
Více
Drůbež
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Toxoplazmóza
Aviární influenza
Aviární paramyxovirus 1
Chlamydióza
Parazitologické vyšetření
Aviární adenovirus 1
Aviární encephalomyelitida
Více
Prasata
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Toxoplazmóza
Aktinobacilová pleuropneumonie prasat
Aujeszkyho choroba
Brucelóza
Klasický mor prasat
Parazitologické vyšetření
Více
Koně
Bakteriologický profil
Histologické a cytologické vyšetření
Pitva
Kožní seškrab - bakteriologická diagnostika
Toxoplazmóza
Herpesviry koní (EHV-1, EHV-2, EHV-4)
Infekční anémie koní (AIE)
Leptospiróza
Parazitologické vyšetření
Virová arteridida (EVA)
Více
Ostatní
Papoušci
Vysoká zvěř
Zajícovci a hlodavci
ZOO ZVÍŘATA
Včely
Ryby
Laboratorní zvířata/FELASA
Analýzy potravin a krmiv
Potraviny
Maso a masné výrobky
Mléko a mléčné výrobky
Vejce a vaječné výrobky
Med
Botulotoxin
Druhová identifikace
Krmiva
Krmiva pro velká zvířata
Kafilérní produkty
Objemná krmiva
Minerální doplňky
Krmiva pro zvířata v zájmovém chovu
Botulotoxin
Pitné a povrchové vody
Krácený rozbor pitné vody
Šupinový led
Úplný rozbor pitné vody
Napájecí vody
Rozbor teplé vody
Hygiena výrobního procesu
Destruktivní metoda JUT (NK 2073/05)
Stěry z povrchu výrobního zařízení
Kontrola účinnosti desinfekce hal před naskladněním (drůbež)
Nutriční (výživové) hodnoty, Alergeny
Energetická hodnota
Tuky, nasycené, mononenasycené, polynenasycené mastné kyseliny, trans mastné kyseliny, Omega - 3, Omega – 6
Sacharidy, cukry, polyalkoholy
Bílkoviny
Sůl (sodík)
Vláknina
Mikro a makroelementy
Vitamíny
Alergeny
Kontaminanty a rezidua
Pesticidy
Dioxiny, furany, DL – PCB, NDL – PCB
Mykotoxiny
Chemické prvky, těžké kovy
Procesní kontaminanty
Radionuklidy
Antibiotika
Antiparazitika
Antikokcidika
Nesteroidní protizánětlivá léčiva (NSAIDs)
Více
Mikrobiologie
Stanovení Salmonella sp. (průkaz)
Stanovení Listeria monocytogenes (průkaz, stanovení počtu)
Stanovení Campylobacter sp. (průkaz, stanovení počtu)
Stanovení indikátorové mikroflory (CPM, koliformní bakterie, Enterobacteriaceae, Escherichia coli, kvasinky, plísně)
Stanovení STEC, stafylokokové enterotoxiny
Stanovení kulturní mikroflóry (jogurtové kultury, bifidobakterie)
Ostatní mikroorganismy (stafylokoky, klostridia atd.)
Přidané látky, aditiva
Syntetická potravinářská barviva
Fosfáty, tavící sole
Kyseliny, regulátory kyselosti
Konzervanty
Náhradní sladidla
Vitamíny
Látky zvýrazňující chuť (kyselina glutamová, glutaman)
Dusitany, dusičnany
Antioxidanty
Ostatní
Naše laboratoře
Oddělení bakteriologie
Oddělení hygieny potravin a krmiv
Oddělení chemie
Oddělení patologie a parazitologie
Oddělení virologie a sérologie
Oddělení molekulární biologie
Ceníky
Ceník vyšetření zvířat
Ceník testování potravin a krmiv
Vzorky a svoz
Svoz vzorků
Žádanky a formuláře
Odběrový materiál
O nás
Akreditace
Certifikát registrované laboratoře GMP+B11
Referenční laboratoře
Projekty
Kariéra
Historie SVÚ Praha
Protikorupční opatření
Prodej a pronájem majetku
Veřejné zakázky
Zveřejňování poradců a poradních orgánů
Vyšetření zvířat
Psi
Kočky
Skot
Ovce, kozy
Drůbež
Prasata
Koně
Ostatní
Papoušci
Vysoká zvěř
Zajícovci a hlodavci
ZOO ZVÍŘATA
Včely
Ryby
Laboratorní zvířata/FELASA
Analýzy potravin a krmiv
Potraviny
Krmiva
Pitné a povrchové vody
Hygiena výrobního procesu
Nutriční (výživové) hodnoty, Alergeny
Kontaminanty a rezidua
Mikrobiologie
Přidané látky, aditiva
Naše laboratoře
Oddělení bakteriologie
Oddělení hygieny potravin a krmiv
Oddělení chemie
Oddělení patologie a parazitologie
Oddělení virologie a sérologie
Oddělení molekulární biologie
Ceníky
Ceník vyšetření zvířat
Ceník testování potravin a krmiv
Vzorky a svoz
Svoz vzorků
Žádanky a formuláře
Odběrový materiál
O nás
Akreditace
Certifikát registrované laboratoře GMP+B11
Referenční laboratoře
Projekty
Kariéra
Historie SVÚ Praha
Protikorupční opatření
Prodej a pronájem majetku
Veřejné zakázky
Zveřejňování poradců a poradních orgánů
Kontakty
Kontakty
Vyšetření zvířat
Ovce, kozy
Orthopoxviry
Orthopoxviry
Připravujeme...
Psi
Kočky
Skot
Ovce, kozy
Drůbež
Prasata
Koně
Ostatní