Stanovení kulturní mikroflóry (jogurtové kultury, bifidobakterie)

Cena za vyšetření je platná dle aktuálního ceníku.

Popis

Provádíme analýzy

Dle metody Legislativa Přibližná doba vyšetení    

Bakterie mléčného kvašení

ČSN ISO 15214 Vyhláška 397/2016 Sb. 3 dny    
Stanovení charakteristických mikroorg. v jogurtu ČSN ISO 7889 Vyhláška 397/2016 Sb. 3 dny    
Bifidobacterie ČSN ISO 29981

Vyhláška 397/2016 Sb.

3 dny    

Hygiena potravin a krmiv

MVDr. Jan Kučera
723 222 839
jan.kucera@svupraha.cz

Mikrobiologie - stěry, JUT, staf. enterotoxiny

MVDr. Ivana Chytilová
770 118 998
ivana.chytilova@svupraha.cz

Časté dotazy

Jaký odběrový materiál mohu použít?

Jako odběrový materiál můžete použít: sterilní sáčky, nože, lžíce, lopatky na sypké materiály, naběračky, láhve.

Jaké množství vzorku je potřebné k vyšetření?

Záleží na formě dodaného vzorku:

Tekutý vzorek 300 ml

Kašovitý vzorek 250 g

Pevný vzorek 300 g

Sušený vzorek 150 g

Koncentrát 150 g