Hygiena potravin a krmiv

Hlavní stránka Hygiena potravin a krmiv

Oddělení hygieny potravin a krmiv je součástí zkušební laboratoře č.1176 akreditované ČIA dle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005.

Provádíme  mikrobiologické a senzorické analýzy veškerých poživatin, krmiv a pitné vody se zaměřením na zdravotní nezávadnost, kontrolu kritérií hygieny výrobního procesu a  kontrolu účinnosti sanitace potravinářských i jiných provozů.

Dále stanovujeme radioaktivní látky v potravinách a potravinových řetězcích, rezidua inhibičních látek ve tkáních a mléce mikrobiologickými metodami a počet somatických buněk v syrovém mléce.

Používáme vyšetřovací postupy, které odpovídají legislativě EU a ČR, rozsah přizpůsobujeme požadavkům zákazníků. Většina používaných metod je akreditovaná.

 

 


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2017

© 2012 Státní veterinární ústav Praha