Ryby a rybí výrobky

Ryby a rybí výrobky – kompletní nabídka analýz:

Vychází zejména z legislativy Ministerstva zemědělství a zdravotnictví - vyhláška 326/2001 Sb., 305/04 Sb., 4/2008 Sb. a dalších předpisů a norem.

Seznam základních parametrů (analytů):

  • amoniak
  • bílkoviny (N-látky)
  • titrační kyselost (jako kyselina octová)
  • energetická hodnota (výpočet z analýzou zjištěných hodnot)
  • sacharidy, cukry
  • obsah rybího masa (výpočet z analýzou zjištěných hodnot)
  • obsah glazury, pevného podílu
  • vláknina
  • ČKT (číslo kyselosti tuku)
  • fosfáty (jako P2O5)
  • chloridy, chlorid sodný
  • pH
  • popel
  • syntetická barviva
  • konzervační látky
  • sušina
  • voda
  • tuk
  • cholesterol
  • histamin, biogenní aminy
  • chloramfenikol
  • složení mastných kyselin (nasycené, mononenasycené, polynenasycené, omega 3/omega 6, trans- mastné kyseliny)
  • antibiotika, sulfonamidy, rezidua veterinárních léčiv
  • flumequin
  • malachitová zeleň, leukomalachitová zeleň, krystalová violeť, leukokrystalová violeť
  • chemické prvky, těžké kovy, mikroprvky
  • pesticidy organochlorové, organofosforové, pyrethroidy, karbamáty a další
  • polychlorované bifenyly (PCB), dioxiny, furany, dioxin-like PCB
  • polycyklické aromatické uhlovodíky (PAU) (uzené ryby)

A mnoho dalších analýz, které potřebujete. Informujte se.


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2018

© 2012 Státní veterinární ústav Praha