Dehydrované výrobky, hořčice

Hlavní stránka Chemie Analýzy potravin Dehydrované výrobky, hořčice

Kompletní nabídka analýz:

Vychází zejména z legislativy Ministerstva zemědělství a zdravotnictví - vyhláška 331/97 Sb.,  305/04 Sb., 4/2008 Sb. a dalších předpisů a norem.

Seznam základních parametrů (analytů):

  • chlorid sodný
  • celkový dusík, bílkoviny
  • amoniakální dusík
  • cukr
  • kyselost (jako k.octová, citronová)
  • chlorid sodný
  • kreatinin
  • kyselina glutamová, glutaman
  • pH
  • popel
  • popel nerozpustný v kyselině (písek)
  • sušina
  • voda
  • tuk
  • energetická hodnota
  • sacharidy pro výpočet energetické hodnoty
  • vláknina (enzymaticko-gravimetrické stanovení)
  • cholesterol
  • složení mastných kyselin (nasycené, mononenasycené, polynenasycené)
  • makroprvky (Ca, P, ...)
  • chemické prvky, těžké kovy, mikroprvky
  • syntetická barviva
  • alergeny (lískové ořechy, arašídy, mandle, vejce, kasein, β-lactoglobulin, soja, gliadin)
  • konzervační látky (kyselina sorbová, benzoová a oxid siřičitý)
  • T-2, HT-2 toxin
  • aflatoxiny-suma (B1, B2, G1, G2)
  • deoxynivalenol (vomitoxin)
  • zearalenon
  • fumonisiny
  • ochratoxin A
  • pesticidy organochlorové, organofosforové, pyrethroidy, karbamáty
  • polychlorované bifenyly (PCB)


A mnoho dalších analýz, které potřebujete. Informujte se.


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2019

© 2012 Státní veterinární ústav Praha